Australien tar igen upp kampen med Brasilien, som är det nya Australien, som var det nya Frankrike, som var det nya svarta

vanshe

Jo, man skulle ju kunna anklaga det här för allt möjligt. T.ex. att Van She-skivan inte alls är ny och Feist-remixen är äldre än John McCain. Men det skiter vi i. Tajt musik är Tajt musik och därmed basta. Därför kvitterar Van She i den eviga kampen mellan Austrailen och Brasilien (The Twelves) om vilket land som egentligen är det nya Austrailen (hmm, snurrigt det där).

Van She, ligger på den alldeles fabulösa labeln Modular, som hyser storheter som Cut Copy, Soulwax, Klaxons, MSTRKRFT… Behöver jag fortsätta, nej jag trodde knappast det. Njut nu av deras bästa remix och deras bästa egenproducerade bete istället för att sitta där och deppa över att du inte var på senaste TAjT @ Ritz

Feist – 1,2,3,4 (Van She Tech Remix)

Van She – The Sea

Annonser

4 svar to “Australien tar igen upp kampen med Brasilien, som är det nya Australien, som var det nya Frankrike, som var det nya svarta”

  1. Lite haqde du allt kunna forstätta, även om det inte behövdes… Robyn, Ladyhawke, The Presets. Mmmmm… Marab**-nej, Modular menar jag.

  2. Jag måste missat när det byttes till att bara länka låtarna istället för en smidigt spelare…

  3. Det är fortfarande mycket smidigt. Håll muspekaren över låten, vänta en halv sekund. Flashspelaren kommer fram och det är bara att trycka play. Enjoy the TAjT music!

  4. Fast alltså har ni hört Van She-remixen av Walking on a Dream? Den är ju verkligen totalt misslyckad. An experiment gone horribly wrong typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: