Feel good sunday

artist_267

TAjT söndagsbloggar igen. Vi ber om ursäkt för det veckolånga uppehållet på bloggen med en riktigt bra söndag. Vi hämtar inspiration från ännu ett grannland, denna söndag från Danmark, och vi tittar (som ofta) även lite på Tyskland med avund i blicken för deras fantastiska elektroniska dansmusikscen. Dessutom blir det en svenk-italiensk bonus.

Först ut är ett galet hajpat band från Köpenhamn, Danmark. Från det att vi hörde deras spår från nya ep:n Around the bend har vi varit helt fast. Vi snackar om The Asteriods Galaxy Tour. Alla som läser fler än tio musikbloggar kan inte ha missat dem. Har ni gjort det så upplyser TAjT er denna söndag.

The Asteroids Galaxy Tour – Around The Bend

Inte nog med detta så ger vi er också en riktig feel-good-dänga från brittiska FrankMusik remixade av tyska högkvalitativa remixfabriken Boys Noize.

FrankMusik – When Your Around (Boys Noize Remix)

Så här på novembers sista dag bjuder vi såklart på ett bonusspår. Lite oväntat är det svenska Lisa Miskosky som står för originalet. När övertajta italienska producenten Benny Benassi sätter tänderna i spåret blir det en helt underbar upplevelse som pendlar mellan dansant house och lugnare partier med tydlig popkänsla.
Äh vad tusan, lyssna på spåret istället!

Lisa Miskovsky – Still Alive (Benny Benassi Remix)


OCH
TAjT har bekräftat vårens datum för Klubb TAjT. Datumen kommer att släppas inom kort med minst en trevlig överraskning.

Annonser

2 svar to “Feel good sunday”

  1. ja, det är ju synd att det är FULLKOMLIGT omöjligt att läsa er fina blogg. Ni måste göra nått åt de förbannade rutorna som poppar upp och får mig att vilja ta mitt liv. Faktiskt.

  2. Åh vi vill ju inte att du ska ta dit liv. Tror tyvärr att vi måste leva med rutorna dock. Men skippa att röra över texten med muspekaren såvida du inte vill lyssna på ett spår eller klicka på en länk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: