Technokollektivet ELIS till TAjT!

2-091
TAjT bjuder upp till dans inte mindre än fyra gånger under våren 2009! Till vårens allra första klubb, den 6:e februari, är vi mycket stolta att presentera Arvikas storheter inom elektronisk musik, Elis! Kollektivet Elis startades så sent som 2008 men består av fem rutinerade producenter och djs; Karl-Johan (live), Fred White a k a DJ Kvasi, Martin Lindahl (live), Kerl och Hagen.

Karl Johan (live) (Plastik Park/Spiral Trax) släppte sin debut-EP ”Black”/”Purple” i november. Under hösten har den klättrat upp till plats 13 i genren progressive house på Beatport. 2009 blir ett händelserikt år för Karl Johan som under den senaste tiden uppmärksammats mycket internationellt.

Fred White aka DJ Kvasi (Planet Ben Records) var med och startade Arvikafestivalen och har existerat som DJ sen det sena åttiotalet. Hans musik beskrivs som mörk och tankfull.

Martin Lindahl (live) lever med vitt skilda genrer i kroppen som rockabilly, klassiskt och techno. När han står på scen med Elis väljer han det sistnämnda och det med bravur. Spännande techno när det är som bäst.

Kerl och Hagen har DJ:at sen 2006 och spelat på klubbar runt om i Sverige med Avstickare utomlands. Kerl bor i Berlin och arbetar på Soundcloud medan Hagen residerar på Tiki Room i Arvika.

Live är Elis en eufori i elektronisk dansmusik där alla fem står i fokus och representerar olika stilar men med en gemensam helhet. Elis spelning på TAjT blir unik som deras första klubbspelning med alla fem medlemmarna samlade på samma scen. Sin premiärspelning gjorde de på Arvikafestivalen sommaren 2008 då de intog Orion under fem timmar. Ni som var där lär inte glömma det. Räkna med att det inte blir mindre mäktigt på TAjT den 6:e februari då hela kvällen är vigd till Elis.

Alla datum för Klubb TAjT är:
6 februari – Elis (live & dj)
6 mars – TBA
3 april – Di Leva afterparty med Hajen & Dj Floffy (dj)
1 maj – TBA
För mer information om klubbarna. Se längst upp till höger på denna sida.


Elis Records
Hjulen snurrar, vi ses i februari.
Under tiden, kolla in bloggen för nya släpp, årsbästalistor
och så klart massa tajt elektronisk dansmusik.
– TAjT

Annonser

2 svar to “Technokollektivet ELIS till TAjT!”

  1. Det kommer bli fett!

  2. Stort utropstecken i kalendern, får ej missas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: