The Bloody Beetroots till Sverige!

bloodybeetroots

Många av er visste kanske att The Bloody Beetroots kommer till Sverige nästa vecka tillsammans med Steve Aoki för en spelning på Berns. Vad ni däremot inte vet är att de kommer tillbaka till Sverige om fem månader.

Idag klockan 09:00 släpper våra polare på Arvikafestivalen den hittills största electrobomben inför sommarens festival. The Bloody Beetroots gör en exklusiv festivalspelning i de värmländska skogarna och vi på TAjT är förstås helt lyriska.

Bloody Beetroots är doun från Italien som fullständigt vände upp och ner på dansgolven runt om i Europa under 2008 och bloggare från hela världen har prisat dem. Med sin punkiga electro har de fått hundratusentals människor att bli galna, svettiga och euforiska. Nu är det alltså Sveriges tur, uppladdningen på Berns den 4/2 och sedan expolosionen på Arvikafestivalen i början av juli.

TAjT tänker idag öka peppen inför douns intåg på de svenska dansgolven med ett gäng ruskigt tajta spår. Vi tänker bjuda på en full låt, en preview, en teaser och ett mixset.

2008 var verkligen året då det hände för The Bloody Beetroots. 2009 kommer garanterat inte bli sämre. Eller vad sägs om remixer på Tiga, Pink och Peaches. Här är en remix teaser som får er att dregla inför vad som komma skall.
The Bloody Beetroots – Remixes Teaser 2009

Doun besöker ju som sagt Sverige tillsammans med Steve Aoki nästa vecka. Tillsammans har de skapat spåret Warp. Här är en preview på detta spår. Köp hela spåret på Beatport.
The Bloody Beetroots & Steve Aoki – Warp

Efter en teaser och en preview kommer här ett helt spår. Det är inte heller vilket spår som helst. Det är ett av de enligt min mening absolut tajtaste spåren som har kommit från rödbetorna. TAjT ger er bombastiska nästintill symfoniska Verr la morte e avr i toui occhi!
The Bloody Beetroots – Verr la morte e avr i toui occhi

Och sist men absolut inte minst ett fantastiskt mix set live från NLLR som kommer få er alla att längta. Mix setet är producerat och mixat av Bob Rifo.
The Bloody Beetroots NLLR Mix Excklusive

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: