TAjT sprit?

bacardi-b-live-smaller

Det är ju inte helt ovanligt att man kombinerar sprit med dansmusik. Det är ju heller inte helt ovanligt att spritföretag och bryggerier går in och sponsrar eller tillochmed arrangerar konserter och festivaler. Det är ju däremot lite ovanligare att man uppmuntrar och ”köper in” remixer.

Bacardi (romen ni vet) har dragit igång ett projekt som heter B-Live. Projektet, som också innefattar arrangemang av just egna festivaler, kretsar mest kring jockeysarna och artisten Groove Armada. De släpper tillsammans Groove Armadas senaste EP och gör också remixer, med namnet B-Live i sig. Projektet börjar sprida sig och fler och fler artister ansluter sig till skaran som göra remixer i spritens namn.

Spontant kände jag att det här var bra skumt och det kommersiella tänket i det känns ju rätt uppenbart. Men när man kollar på vilka artister som faktiskt gjort remixer (Van She Tech och The Twelves god damn it!!) och det faktum att det faktiskt resulterar i mer bra musik, ja då tycker jag det hela är rätt schysst faktiskt. När man dessutom lyssnar på remixerna, ja då är saken biff. B-Live är här för att stanna!

Groove Armada – Drop The Tough (Van She Tech B-LIVE Remix)

Groove Armada – Drop The Tough (The Twelves B-LIVE Remix)

Ett svar to “TAjT sprit?”

  1. The Twelves va skönast:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: