David vs Guetta


TAjT ger sig på en lite mer mainstream måndag än vanligt. Veteranen David Guetta dominerar på radiostationerna och bloggarna runt om i världen. Ingen som lyssnat på radio på senaste tiden kan väl ha missat hans Sexy Bitch. Just det spåret har inte vi på TAjT fastnat för alls faktiskt. Tyvärr känns det lite som att spåret har tagit fokus från mycket annat fantastiskt material som kommer från David Guetta. Så vi vill denna måndagskväll bjuda på ett par andra spår.

Första spåret är ett samarbete med en annan stjärna på blogghimlen just nu, Kid Cudi. Gemensamma spåret Memories flirtar med Kid Cudis r n’ b-publik och samtidigt med klubbkidsen genom glada housefyllda melodier.

Andra spåret är ett samarbete med Estelle (som vi först uppmärksammade i samarbetet med Danger på spåret American Boy). Här remixad till en ännu högre nivå av grymma Calvin Harris. Spåret är en housedänga som kommer att fungera på många dansgolv i vinter. Nog skrivet, lyssna själva istället och gör er egen bedömning.

David Guetta (feat. Kid Cudi) – Memories

David Guetta (feat. Estelle) – One Love (Calvin Harris Remix)

Buy David Guetta’s album One Love and other songs at Beatport…

Annonser

4 svar to “David vs Guetta”

  1. Memories is great!

  2. Awesome! tack för bra post. letade sig in på hypem.com och till mig

  3. […] To quote them: ”We loved the track David Guetta ft Kid Cudi – Memories you posted! We decided to remix it to make it more playable for the clubs and we used a classic FatBoySlim […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: