Wicked!

Vi är fortfarande i glädjerus efter fredagens galna tillställning. Elis hade en fantastisk kväll på scen och framför den var det inte sämre. Tack alla som nästan dansande sönder Klubb TAjTs dansgolv! Här bjuder vi på ett gäng bilder från kvällen. Samtliga fotograferade av Surikaten (TAjT copyrajt).

Karl Johan @ TAjT

Karl Johan @ TAjT

Fred White @ TAjT

Fred White @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Dansgolv @ TAjT

Hela veckan som har gått har vi gett er fantastisk techno från Elis. Nu blickar vi framåt. Den 6/3 är det ju återigen dags för Klubb TAjT. Då har vi bjudit hit inga mindre än Do It!

Do It är dj-duon från Uppsala/Stockholm som under det senaste året har gått från klarhet till klarhet. Under 2008 spelade de överallt, från Arvikafestivalen till Australien. I maj kommer de att spela tillsammans med tokhajpade The Bloody Beetroots i Holland! Men först ska de besök Klubb TAjT. Ja ni fattar kanske. Detta kommer bli helt fantastiskt!

Och självklart kan vi inte berätta på ett bättre sätt hur grymma Do It är än genom att posta deras mixset 10 PM. Är klockan 22:00 när du läser detta inlägg? Lyssna genast på mixsetet, det är perfekt just nu! Peppen är grymt hög hos oss på TAjT inför Do Its besök.
Do It – 10 PM Medley

För att få redan nu få er alla i ännu bättre stämning bjuder vi på tre fantastiska remixer från electroscenen. Det handlar om remixer från Boys Noize, Danger och Xinobi. Och det är så galet bra!

Först ut är Boys Noizes remix på Röyksopps Happy Up Here. Boys Noize var extremt produktiv under 2008 och det finns inget som talar för att det inte kommer fortsätta under 2009. Detta är en fantastisk start!
Röyksopp – Happy Up Here (Boys Noize Remix)

Vi är många som sitter och väntar på Dangers nya EP (eller blir det ett album?). I dessa väntas tider kan det vara skönt att höra att han fortfarande kan leverera. Här är hans remix på Empire of the Suns Walking on a Dream.
Empire of the Sun – Walking on a Dream (Danger\’s Racing Club Mix)

Xinobi blev en personlig favorit under sista delen av 2008. I synnerhet i kombination med polaren Moulinex. Spår som BMX, Day Off och Discotexas Theme går fortfarande varma. Som av en händelse är titeln i denna underbara Xinobi-remix som vi nu bloggar om även namnet på Klubb TAjTs gäster den 6/3.
Roger Troutman – Do It (Xinobi Remix)

2 svar to “Wicked!”

  1. grymt inlägg, minitapet skönt som fan! vad använder ni när ni mixar? ska försöka komma förbi nån gång när ni lirar!
    Over

  2. […] a top position in Beatport’s Progressive House Chart.  We’re honored to have had him at TAjT last winter. Do you want to witness a magic live show? The coming weeks Karl Johan plays at Tribal Park in […]

Lämna en kommentar